VALMISTU SUVEKS Vinged suvilad üle Eesti, mis otsivad omanikku!

Kodu.postimees.ee
Copy
Suvila Paslepas.
Suvila Paslepas. Foto: KV.EE

Päike paitab õues põske – see tähendab üht. Suvi on peagi käes! Mis saaks olla parem, kui veeta need soojad kuud linnast eemal? Neile, kes otsivad päris oma suvilat, oleme poole tööst ära teinud ja valinud välja parimad palad, mis hetkel saada on. Tutvu koduportaali valikuga, ehk leiad endale siit meelepärase!

Sepa küla Saaremaal

Kuressaarest 15-minutilise autosõidu kaugusel asuv privaatne ja suure kinnistuga suvemaja. Maja enda pindala on 45 ruutmeetrit, kinnistu aga 2,8 hektarit, millest enamik on kaetud metsaga. Mõlemal pool maja on ehitatud terrass. 

Suvila Sepa külas.
Suvila Sepa külas. Foto: KV.EE

Kinnistu on Sepa hoiuala koosseisus ning keskkonnaamet lubab ehitustegevust teostada vaid olemasoleval õuealal. Üks kurb asi kinnistul on – puuduvad kommunaalteenuste ühendused, aga küll seda viga parandada saab. 

Suvila Sepa külas.
Suvila Sepa külas. Foto: KV.EE

Huvilised saavad müügikuulutusega tutvuda SIIN.

Aiandusühistu Salvo Harjumaal

Laitse kandis, müüakse ratastel maja, mille mudeli nimi «Villerby Granada». Toodetud on see iludus aastal 2008. Antud kinnistul on see ilutsenud aastast 2017. Majaga tuleb loomulikult kaasa ka kinnistu ise, mille suurus on 1079 ruutmeetrit. 

Kinnistul olemas elekter ja puurkaev. On ka vana suvilahoone, kuid see vajab kõvasti remonti. Ehk tuleb sellest mõnus saun? 

Suvila Laitse kandis.
Suvila Laitse kandis. Foto: KV.EE

Ratastel maja pindala on 40 ruutmeetrit. Siit leiab elutoa koos köögiga, kaks magamistuba, garderoobi, panipaiga ja vannitoa. Kõik eluks vajalik mööbel on siin olemas ja jääb uue omaniku kasutusse. 

Lähedale jääb Laitse loss ja graniitvilla. Kauplus jääb omakorda ühe kilomeetri kaugusele. Ka jääb kilomeetri kaugusele bussi- ja rongijaam.

Suvila Laitse kandis.
Suvila Laitse kandis. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Paslepa küla Läänemaal

Kui otsid vaikset, eraldatud ja omanäolist kohta, kus on võimalik puhata kärarikkast linnaelust, ärgata hommikuse linnulaulu saatel, nautida mõnusat Eestimaa suve, siis oled leidnud õige koha!

Paslepa külas müüakse avara ja paljude aiakujunduse võimalustega kinnistut, mille koosseisu kuuluvad suvemaja (ehitusaasta 2019, pindala 10,3 m²) ja saunamaja (ehitusaasta 2021, pindala 11,1 m²) ning vanad silohoidlad.

Suvila Paslepas.
Suvila Paslepas. Foto: KV.EE

Kinnistul on olemas puurkaev ja lokaalne settekaev. Elektrivõrguga liitumine on hinnas, seni saab kasutada kõrval olevast hoonest tulevat elektrit.

Kinnistu asub privaatses, kuid samas hästi ligipääsetavas kohas. Omanäolise kompleksi hooneid saab kasutada suvekoduna või näiteks külalistemajana. Krundil olevad silohoidlad annab võimaluse panna tööle oma fantaasia, näiteks saab neid kasutada mõneks kunstinäituseks, vabaõhuetenduseks või miks ka mitte pidada selles kaunis paigas tore pulmapidu.

Suvila Paslepas.
Suvila Paslepas. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab tutvuda SIIN.

Eisma küla Lääne-Virumaal

Uut omanikku ootab ka see, remonditud ja hubane suvila, Eisma külas. Meri pole siit kaugel, ka paadisadam mitte. Uue kuue sai suvila aastal 2016 ning näeb siiani värske välja. Majja on ehitatud ka ahi, seega on seal võimalik aastaringselt elada. Olemas ka elekter ja vesi. Kinnistul asub ka abihoone, kus garaaž ja saun – need tahavad renoveerimist. 

Suvila Eisma külas.
Suvila Eisma külas. Foto: KV.EE

Terrass ei ole lõpetatud, kuid ebameeldivam osa on ära tehtud. Kinnistu kaks külge on piiratud aiaga. Kuid mis ehk kõige tähtsam – siin on kümblustünn, mis jääb uue omaniku kasutusse. 

Suvila Eisma külas.
Suvila Eisma külas. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN.

Aiandusühistu Sputnik Sillamäel

Väga erilise eksemplari leiab Sillamäe külje all. Pisike palkmaja ei paista hästi seda ümbritseva roheluse seest väljagi. Majja on toodud elekter ja vesi. Olemas ka ahi. Parkimiskohti on kahele autole ja haagisele. Krundi enda pindala on 619 ruutmeetrit ning valmis hea ja parema istutamiseks. 

Suvila Sillamäe külje all.
Suvila Sillamäe külje all. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab tutvuda SIIN.

Lalli küla Tartumaal

Kui oled suvila otsingul, vaata Kambja valda! Seal on keset männimetsa üks müügis. Tartust vaid 20 minutilise autosõidu kaugusel asuva kinnistu pindala on 3172 ruutmeetrit, ning piirneb ühest küljest Pori jõega. Lärmakatest autoteedest jääb suvila eemale, seega saab seal rahus linnulaulu ja veevulinat kuulata.

Suvila Lalli külas.
Suvila Lalli külas. Foto: KV.EE

Hoone on ehitatud puidust ning on 80ndatele omase siseviimistlusega. Esimesel korrusel on avar elutuba, magamistuba, köök ja veranda. Elutoast viib trepp teisele korrusele, kus magamistuba ja rõdu. Majas on olemas elekter, vett ei ole. Kanalisatsioon on lokaalne ja häda saab teha kuivkäimlas. 

Suvila Lalli külas.
Suvila Lalli külas. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab tutvuda SIIN.

Peantse küla Pärnumaa

Äsja valminud pisike suvila on ideaalne pesa, kus suvi mööda saata. Kinnistule on väljastatud teinegi ehitusluba, seda ELO House valmismaja tarbeks, seega on teoorias võimalik siia 49,9 ruutmeetrise ehitusaluse pindalaga ja kahekorruseline elumaja juurde ehitada. 

Suvila Peantse külas.
Suvila Peantse külas. Foto: KV.EE

Olemas on elektriliitumine ja kinnistul asub šahtkaev. Vett saab muidugi ka naabri puurkaevust küsida või see ise puurida. Lähedal asub Lõpe kool ja lasteaed ning külapood. Mereni natukene maad ikka on, tervelt 15 kilomeetrit. Tallinn-Pärnu maantee on kinnistult mõnesaja meetri kaugusel, seega saab siia ka ühistranspordiga tulla. Lähim suurim asula on Lihula. 

Suvila Peantse külas.
Suvila Peantse külas. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab tutvuda SIIN.

Ratastel maja, pargi kuhu tahad!

Viimaseks kaunitariks on hoopis ratastel maja, mida saab kaasa tassida. Maja on transpordiameti registris ja omab registrinumbreid ning sellega võib liikluses täiesti ametlikult liigelda. 

Olemas on elektrisüsteem, köök, vannituba, garderoob, soe vesi tuleb boilerist, veepump samuti olemas. Magamisase asub katuse all. Hoone on viis meetrit pikk, 2,5 meetrit lai ja 3,9 meetrit kõrge. Hetkel asub ratastel maja Laulasmaal. 

Huvitundjad saavad müügipakkumisega tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles