GALERII ⟩ Disaini meistriklass! Turule on jõudnud Eesti esimene digitaalne tapeediteenus

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy

Varakevadel lansseeriti Eestis innovaatilise tapeetide valimise ja ostmise teenus Baubauwall. Tegemist on esimese täiesti digitaalse lahendusega, kus klient saab kodust lahkumata valida sadade erinevate tapeedidisainide vahel ja tellida endale meelepärane, just oma seina mõõdus.

Vajalik on vaid oma sein ära mõõta, sisestada mõõtmed Baubauwall kodulehel ja täpselt selline kogus tapeeti trükitaksegi. Nii ei teki mingeid ülejääke ega liigset prügi. Kõik disainid on unikaalsed, mis valmivad nii oma ettevõtte disaineri Triinu Silla käe all kui ka koostöös teiste kunstnikega Eestis ja mujal Euroopas.

Silmas peetakse valitsevaid trende sisekujunduses ja tapeedimaailmas ning nii täieneb kollektsioon igal nädalal. Valida saab kordusmustritega tapeetide kui ka pilttapeetide vahel või hoopis laadida oma foto või disain ning sellest trükitakse soovitud suuruses tapeet.

Kõik tapeedid trükitakse keskkonnasõbralike sertifitseeritud trükivärvidega fliistapeedi materjalile. Parim osa – trükitakse siinsamas Tallinnas ning tarne Eestis on ühe nädalaga! Omanäolise tapeediettevõtmise ainulaadsust tõestab ka Baubauwalli võit 2021 «Disaini meistriklassi» programmis. EASi loodud «Disaini meistriklass» on ettevõtete jaoks unikaalne programm, mis tõendatult tõstab meeskondade võimekust uusi teenuseid ja tooteid disainida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles