Kui mu elus tuleb mõni eriti tähtis sündmus, siis ma tean, millisesse restorani ma tahan Eestis selle tähistamiseks minna – see on Pärnu rannaliival asuv Raimond. Sest peakokk Marko Lumera komponeeritud õhtusöögikomplekt pakkus esmakülastusel lihtsalt vapustava maitseelamuse ja midagi sellist tahaks ma veel kord kogeda.
Tellijale
NÄDALA RESTORAN ⟩ Restoran, kuhu tahan kindlasti tagasi minna
Aga kuna tegemist on pigem kallima otsa restoraniga, siis tuleb oodata seda õiget hetke. Kuigi samas peab möönma, et Eesti elukallidust arvestades pole kahjuks 52 eurot küsitav ühe inimese restoranitoidu hind (lisaks siis joogid) midagi enneolematut (kuigi endiselt tundub röövimisena), aga see on juba teine teema. Igatahes Raimondis on iga amps hinda väärt.