NÄDALA RESTORAN Restoran, kuhu tahan kindlasti tagasi minna

Heili Sibrits
, Postimees Nädal peatoimetaja
Copy
Ei mingeid valgeid linu, restoran Raimond paistab silma pigem tagasihoidliku sisekujundusega.
Ei mingeid valgeid linu, restoran Raimond paistab silma pigem tagasihoidliku sisekujundusega. Foto: Heili Sibrits

Kui mu elus tuleb mõni eriti tähtis sündmus, siis ma tean, millisesse restorani ma tahan Eestis selle tähistamiseks minna – see on Pärnu rannaliival asuv Raimond. Sest peakokk Marko Lumera komponeeritud õhtusöögikomplekt pakkus esmakülastusel lihtsalt vapustava maitseelamuse ja midagi sellist tahaks ma veel kord kogeda.

Aga kuna tegemist on pigem kallima otsa restoraniga, siis tuleb oodata seda õiget hetke. Kuigi samas peab möönma, et Eesti elukallidust arvestades pole kahjuks 52 eurot küsitav ühe inimese restoranitoidu hind (lisaks siis joogid) midagi enneolematut (kuigi endiselt tundub röövimisena), aga see on juba teine teema. Igatahes Raimondis on iga amps hinda väärt.

Ajaloolise mudaravila hoones avatud luksuslikus spaahotellis Hedon on restorani ala nutikalt jagatud erinevates tsoonideks: Lobby baar, Akord ja Raimond. Viimane neist siis kõige eksklusiivsem. Ruume eraldavad õhulised kardinad ning interjöör jääb pigem tagasihoidlikuks, kuid siiski maitsekalt rõhutatakse, et Pärnu kontekstis ollakse pigem luksuslik, püüeldes meele järele olla rahakale kliendile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles