Itaalia McDonaldsites müüakse ühe euro eest eriti kummalist snäkki

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Sorbis / Shutterstock.com

Kiirtoiduhiiu McDonaldsi menüü on üle maailmas pea identne, kuid mõned kohalikule turule suunatud tooted, võib menüüst siiski leida.

Pole mingi üllatus, et maailmakuulsa rahvusköögiga Itaalias, on McDonalds ja hulga teisi kiirtoidukette end ilusti sisse seadnud. Ka menüüd ei erine neil väga teiste riikide omast, kuid üks oluline erinevus Itaalia McDonaldsites siiski on – juust.

Täpsemalt müüakse saapamaa kuldsete kaarte restoranis pisikesi ja kõigest euro maksvaid Parmigiano Reggiano juustusnäkke. McDonalds kirjutab oma lehel, et tegemist on mugava, ühe portsjoni suuruse tootega, mida hea tasku panna. Ka märgitakse, et antud toode sobib ideaalselt lasteeine või salatite kõrvale. 

@lionfieldmusic Parmesan cheese at McDonald’s @Ario Bar #lionfieldmusic #comedy #mcdonalds #parmesan #italian ♬ L'Italiano - Toto Cutugno

See ei ole ainus kohalik juust, mis McDonaldsi menüüsse on jõudnud. Ettevõte märgib, et kasutavad toitude valmistamiseks veel kohalikku mozzarella, provolone'i,caciotta ja pecorino juustu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles