HEA PÄEVA ALGUS ⟩ Eesti kaubandusketi uued pudrud teevad kõhule ja maitsemeelele pai

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Selveri Köögi brändi all jõudsid turule kolm tasakaalustatud ahjuputru ja kaks pikalt podisenud kreemjat ja koorest klassikalist putru. Valikus leiab lisaks armastatud maitsetele ka üllatajaid, nagu suitsukana-kodujuustu kaerahelbepuder.

«Ahjuputrude peamiseks koostisosaks on täisterakaerahelbed, mis sisaldavad palju kiudaineid ja vitamiine ning hoiavad kõhu kauem täis. Kaerahelveste häid omadusi võimendavad putrudes värsked puu- või köögiviljad. Retseptid oleme loonud nii, et valgud, rasvad, süsivesikud ja kiudained oleksid kenasti tasakaalus ning maitsed rõõmustaksid sööjat sama palju kui puder kõhtu,» ütles Kulinaaria tootearendaja-tehnoloog Eva Liisa Oks.

Uued ahjupudrud.
Uued ahjupudrud. Foto: Selver

Ahjuputrude valikust leiab kolm maitset: täisterakaerahelbe ahjupuder banaanipüree ja kakaoga; täisterakaerahelbe ahjupuder mango ja chia seemnetega. Kumbagi magusasse ahjuputru suhkrut ei lisata, magusust annavad puuviljad ja mesi. Lisaks on valikus ka täisterakaerahelbe ahjupuder suitsukana, kodujuustu ja porgandiga.

«Pikalt podisenud potiputrude idee saime Selveri peakokalt Dmitri Haljukovilt. Valikus on kaks putru: vanillimaitseline riisipuder ning kergelt kaneeline hirsipuder. Aeglaselt valminud pudrud pakuvad ka kiire elutempoga inimestele võimalust ja mugavust nautida pikalt podisenud ja maitserikast hommikueinet. Pudrud sobivad suurepäraselt ka magustoiduks koos meelepärase lisandiga,» ütles Kulinaaria müügi- ja turundusjuht Renita Suigusaar.

Pikalt podisenud pudrud.
Pikalt podisenud pudrud. Foto: Selver

Ahju- ja potiputrudega sisenes Kulinaaria hommikusöögikategooriasse, mis kannab sobivalt motot «Hea päeva algus». Kõik pudrud sobivad suurepäraselt nii hea päeva alguseks kui ka vahepalaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles