PILDID Läänemaal ootab üliäge mereäärne suvila uut omanikku

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Noarootsis Rooslepa külas on müüa oma kandi üks säravamaid pärle.

2006. aastal valminud kahekorruseline hoone on väga heas korras ning uuteks elanikeks valmis! Tegu on suvilaga, mis sobib iseenesest ka aastaringseks elamiseks. 57-ruutmeetrine suvila, ühes seda ümbritseva 1037-ruutmeetrise krundiga, on müügis 138 000 euroga.

Foto: KV.EE

Maja esimeselt korruselt leiab esiku, avatud planeeringuga köök-elutoa, magamistoa, duširuumi ja WC. Korrus ülevalpool on panipaikadega magamistoad. Läänepoolsel küljel paikneb õhtupäikesele avatud terrass ning Deluxe siseahjuga kümblustünn, milles saab soojust kontidesse lasta ja ümberkaudset ilu imetleda.

Foto: KV.EE

Päikselises hoovis on lastemänguväljak, suur batuut ja liivakast. Toad kütavad soojaks elutuppa paigaldatud kamim-ahi, tubadesse paigaldatud elektriradiaatorid ja hiljaaegu majja paigaldatud WIFI-ga juhtitav õhksoojuspump. Müügihind sisaldab kogu majas olevat tehnikat.  

Foto: KV.EE

Imetabane kodu asub muuseas vaid 900 meetri kaugusel liivarannast! Kui arvad, et oled leidnud sobiva pesapaiga endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks!

Copy
Tagasi üles