Naise vannitoapõranda puhastamisnipp on nii lihtne ja geniaalne, et seda lihtsalt peab proovima

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Koristamisnippe ja -nõuandeid TikTokis jagaval Carolinal on häid ideid palju. Üks neist ületab aga peakõrguselt kõik teised, kuna on niivõrd lihtne ja geniaalne, et paneb lausa imestama ja mõtlema: «Miks ise selle peale ei tulnud?»

Küürakil maas vuugivahesid hõõrudes tuleb higimull otsa ette ja selg jääb kangeks. Kui nagu all olevas videos näha, saab vannitoa põranda palju lihtsamalt puhtaks. Nipp on lausa nii lihtne, et ehk motiveerib see tihedamini põrandat pesema. 

Kõik, mida sul selleks vaja läheb, on nõudepesuvedelikku, soodat, harja ja vett. Kanna põrandale esmalt nõudepesuvedelik, seejärel soodat ja viimasena törts vett. Hõõru seda segu harjaga mööda põrandapinda ja mustus ongi kadunud. Eks jonnakamad plekid taha rohkem tähelepanu, kuid suurema osa tööst saab tehtud ilma, et peaks korra kummardamagi. Tõeline luksus ja väärt nipp!

@carolina.mccauley ⭐️ How I clean my shower the easy way 🚿✨ #cleaninghacks #cleaningtiktok #homehacks #homehackswithcarolina ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles