Sisekujundaja 5 nippi, mille abil kodule elegantne lihv anda

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sisekujundaja Preston Konrad jagab TikTokis viit nippi, mille abil oma kodule elegantne ja kureeritud välimus anda.

Kihiti vaibad

Preston soovitab maha panna mitte ühe, vaid mitu vaipa. Sedasi olevat ta teinud Ralph Laureni mööblipoes, kui seal töötas. Vaipade kihiti üksteise otsa ladumine lisab elamisele tekstuuri ja ruum näeb välja rohkem kureeritud. Sisekujundaja ei soovita vaipu üksteise otsa sümmeetriliselt laduda, tee seda väikese nurga all.

Asenda kuplikujulised laevalgustid

Sisekujundaja väljendab oma põlgust kuplikujuliste laevalgustite vastu väga selgelt. Need soovitab ta asendada mõne muu lambiga, isegi kui tegemist on üürikorteriga.

Roomakardinad

Ilusad kardinad muudavad toa ilmet hetkega ning on võrdlemisi soodne viis elamisele uus hingamine anda. Preston soovitab mõelda roomakardinatele. Eriti hästi sobivad need ruumi, mil on madal lagi.

Tekstuurid

Veel soovitab ta mängida erinevate tekstuuridega – see olla sisekujundajate lemmik nipp. Erinevad tekstuurid loovad dünaamilise ruumi, muidugi juhul, kui need asjad omavahel kokku sobivad.

Raamid

Kunst ja muud pildid pane erinevatest materjalidest ja välimusega raamidesse. Näiteks sobita vanamoeline pildiraam kaasaegsega.

@prestonkonrad Update: no ticket yet!🙏🏻 #homedecortips #interiorinspiration #homedecortok #luxuryhome #homehacks101 #homehackoftheday #interiordesigntips #interiordesigntiktok ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles