:format(webp)/nginx/o/2022/05/12/14545739t1h4c9a.jpg)
Parandamatud kohvihoolikud võivad nüüd kergendatult hingata: kohvi mõõdukas koguses tarbimine aitab ära hoida mitmed ihuhädad.
Parandamatud kohvihoolikud võivad nüüd kergendatult hingata: kohvi mõõdukas koguses tarbimine aitab ära hoida mitmed ihuhädad.
Väljaanne Mashed kirjutab, et nii kohv kui ka tee sisaldavad erinevat tüüpi polüfenoole, mis võimsate antioksüdantidena kaitsevad organismi südamehaiguste, diabeedi ja vähi eest. Polüfenoolil on antioksüdantidega sarnased omadused, kuna need aitavad võidelda vabade radikaalide vastu ja vähendada põletikku. Polüfenoole sisaldavad ka mõned toiduained, sealhulgas vürtsid, vein, tee ja tume šokolaad.