/nginx/o/2022/05/13/14548167t1h36a0.jpg)
Kasutage tärkavat aia- ja metsarohelist araabia maade lihtsas panniroas shakshuka’s.
Jaapanipärase raameni leeme sisse sobivad värsked roheliselibled ideaalselt.
Itaallaste risoto võib eestilikuks kohandada nõgesega.
Kasutage tärkavat aia- ja metsarohelist araabia maade lihtsas panniroas shakshuka’s.
Jaapanipärase raameni leeme sisse sobivad värsked roheliselibled ideaalselt.
Itaallaste risoto võib eestilikuks kohandada nõgesega.
Üks toit, kus võiks esimest aia- ja metsarohelist tarvitada, on Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika vürtsikas panniroog shakshuka, või ka shakshouka. Juba selle nimi kõlab lõbusalt nagu tantsurütm ja retseptide kirjusus lubab samme suhteliselt vabalt seada.