PILDID Harjumaal ootab omanikku moodne mereäärne pesapaik

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: KV.EE

Harju maakonnas Randvere külas ootab imetabane mereäärne palkmaja uut pererahvast, kellega kodusoojust jagada. 

2014. aastal ehitatud avar ja moodne palkmaja pakub kindlalt rõõmu kõigile looduslähedust armastavatele puitmaja sõpradele. Imetabane elamispaik on müügis 419 900 euroga.

Foto: KV.EE

Stiilse ja hubase maja pärliks on selle esimesel korrusel asuv elutuba, mille lae kõrguseks on suisa 5,4 meetrit. Lisaks vaimustavale elutoale on esimesel korrusel ka avar köök, kus on lahedalt ruumi suurele söögilauale, kaks heas suuruses magamistuba ja saunaga vannituba.

Foto: KV.EE

Korrus ülevalpool on kaks suurt magamistuba, panipaik ja vannituba. Maja põhiliseks soojusallikaks on võimas tulikiviahi. Ahjul on muide ka sisseehitatud eraldi pizzaahi! Ahjule lisaks on siin kaks õhksoojuspumpa ning kööki, vannituppa ja esikutesse paigaldatud põrandaküte.

Foto: KV.EE

Kinnistult leiab veel lisaks 2017. aastal renoveeritud aiamaja. 35,9-ruutmeetrine majake sobib suurepäraselt külalistemajaks, saunaks või ka kodukontoriks. Aiamajas on ahjuküte, lisaks on siia paigaldatud õhksoojuspump. Maja tagumisest otsast leiab aga ligipääsu mõnusale päikesepoolsele terrassile.

Foto: KV.EE

Kinnistul on ühtlasi ka 2015. aastal ehitatud varjualune, kuhu mahub parkima kaks autot. Lisaks on siin olemas panipaik, kus saab hoida hooajalisi tööriistu ja varustust. Lisaks mainitud kahele parkimiskohale, mahub hoovi vabalt veel mitu autot. 

Foto: KV.EE

Kui arvad, et oled leidnud sobiva pesapaiga endale ja oma perele, uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist KV.EE veidi lisaks!

Copy
Tagasi üles