Hoia ja keela! Austraallaste jälemääret hakati lisama purgiubadele

Kodu.postimees.ee
Copy
Vegemite.
Vegemite. Foto: The Image Party / Shutterstock.com

Austraalia maailmakuulus saiamääre Vegemite tekitab paljudes õõvastust. Kuid omapärase maitsega määre on oma kodumaal armastatu, lausa nii armastatud, et turule tuldi purgiubadega, mis just Vegemite'ga maitsestatud.

Vegemite lansseeris purgioad koostöös ettevõttega SPC, mille turundusjuht George Dimkin ütles: «Koostöös Vegemite'iga lõime kõige austraaliapärasema konservi. See on põnev verstapost SPC ajaloos.»

Toote loomisel sooviti ühendada kaks kängurumaa lemmik hommikusöögikomponenti: purgioad tomatikastmes ja Vegemite. «Teame, et austraallased armastavad süüa Vegemite'i koos tomatikastmes ubadega röstsaia peal, seega oli SPC-ga koos antud toote välja arendamine lihtne ja loogiline,» ütles Vegemite'i turundusjuht Jacqui Roth pressiteates.

Enam ei pea sealne rahvas kahte erinevat toodet koju ostma ja neid kombineerima. Piisab kui keerad uue toote purgi röstsaia peale ja valmis see ongi. «See on väga mugav toode. Lihtsalt soojendage purgi sisu üle ja serveerige, et saada täiuslik ja tervislik suupiste. Me ei jõua ära oodata, kuidas austraallased selle maitsele reageerivad,» lisas Roth.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles