IKEA soovitab põrandavaiba panna hoopis ...

Kodu.postimees.ee
Copy
PIlt on illustreeriv.
PIlt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Seinale vaiba riputamine võib anda toale täiesti uue näo ning muuta nii selle välimust, õhkkonda kui isegi kõla. IKEA-st õpetatakse, et kui otsustad uue vaiba kasuks, on sul palju valikuvõimalusi, kuid olemasolevale vaibale uut võimalust andes säästad loodust ja raha.

Traditsiooniline lähenemine

Kui sa pole seda varem teinud, võib vaiba seinale riputamine näida äärmusliku võttena, kuid ilmselt avastad, et soojades ja maalähedastes toonides traditsioonilise stiili puhul, toimib see väga hästi.

Värvi jõud

Seinale riputatud julgetes ja erksates värvides vaip võib olla tõeline pilgupüüdja – peaaegu nagu abstraktne kunstiteos, mille toonide järgi saad valida ruumi ülejäänud mööbli ja kaunistused.

Meeleolu kordused

Laena oma vaibalt värvivarjundeid ja korda neid kogu ruumis. Kui püüad vaiba mõned toonid paberile ja ümbritsed tulemuse kontrastse musta raamiga, võimendad veelgi ruumi kunstipärast ilmet.

Tekstuur kõneleb enda eest

Tagasihoidlikes toonides, kuid julge tekstuuriga seinavaip, moodustab pealetükkimatu ning huvitava tausta. See võib olla õige lahendus, kui eelistad loomulikku, helget ja õhulist stiili, mis laseb vabalt hingata.

Hele ja kerge

Kui valid magamistuppa omavahel sobivad beežid ja valged tekstiilid, on mõistlik kasutada ka sama karva kaunistusi. Kuidas oleks valge vaasi ja kimbu valgete roosidega?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles