KAS NÕUSTUD? Naisel viskas pirtsakatest õhtusöögikülalistest üle: võtke siis oma toit kaasa!

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tänapäeval on inimesed toidu osas nõudlikumad kui kunagi varem. Allergiad, eelistused, dieedid ja eetilised põhjused on muutnud suurele grupile söögi tegemisest justkui miiniväljal jalutamise.

Täpselt sellisest olukorrast leidis end üks naisterahvas, kes oma kogemust Mumsneti foorumis jagas. Naine kutsus nädalavahetusel külla sõbrad ning plaanis ühe toreda õhtusöögi korraldada. Kõik läks hästi, kuni mõned tunnid enne ürituse algust sai ta kõne ühelt neist, kes rääkis, et tema ja ta kaasa nädalavahetusel liha ei söö. 

Õhtusöögile kutsunud naine teadis, et osa tema külalisi on pähklite vastu allergilised või ei talu nad gluteeni. Kuid selline viimasele hetkele jäetud infokild, et kaks õhtusöögile kutsutud inimest järsku liha ei söö, ajas naise endast välja. 

«Ma teen täna õhtusöögi kümnele inimesele. Nende seas on inimesi, kel on pähkliallergia ja gluteenitalumatus. Ja siis helistatakse mulle ja öeldakse, et kaks inimest on otsustanud nädalavahetuseti liha mitte süüa. Nad küsisid, kas saan muuta menüü neile sobivaks. Vastasin, et ei saa, kuid nad on rohkem kui teretulnud oma roog kaasa võtta. Kas see teeb minust halva inimese?» küsis postituse teinud naine teistelt foorumikasutajatelt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles