Tallinna lauluväljaku peaallee muutub tuleva nädala lõpus tänavatoidu Mekaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Gastronoomiafestival Suur Tallinna Toidutänav tuleb taas!
Gastronoomiafestival Suur Tallinna Toidutänav tuleb taas! Foto: Reno Hekkonens

4.-5. juunini muutub Tallinna lauluväljaku peaallee taas suureks tänavatoidu Mekaks. Baltimaade suurimale, ligi 500-meetrisele toidutänavale tulevad seinast seina maitsetega kohale nii Eesti kui lähiriikide parimad tegijad.

Kahepäevasel festivalil saab maitsta viimaseid trende tänavatoidus – käsiburgeritest ja poke bowl-idest itaalia jäätiseni.

Ürituse pressiesindaja Reno Hekkonensi sõnul võtsid külastajad eelmisel aastal esmakordselt toimunud festivali vastu suure heameelega, mis lubab loota, et ka sel aastal on lauluväljakul kohal väga palju inimesi. «Lisaks suurimale Eesti tänavatoidu valikule osalevad sel korral ka mitmed ekspatid, kes tutvustavad oma maa köögi parimaid palasid,» lisas Hekkonens.

Tallinna lauluväljaku toidutänav.
Tallinna lauluväljaku toidutänav. Foto: Reno Hekkonens

Lisaks toiduküllusele ootab külastajaid muusikaprogramm, mille eest hoolitsevad hiljuti Saku Suurhallis OneRepublic-ut soojendanud Around The Sun, Põhjakiht, Caro, Asankheya, Caro, Grigori Rõžuk ja paljud teised. Noorte DJ Kooli residendid mängivad oma sette mitmes DJ-alas.

Mõlemal festivalipäeval saavad soovijad osaleda pannkoogispetsi Kookeri minipannkookide söömise võistluses. Traditsiooniliselt on kohal suur Tivoli lõbustuspark, lasteala ja mini-loomaaed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles