:format(webp)/nginx/o/2023/04/18/15264070t1h4729.jpg)
Tuleb välja, et ka kõige lihtsama argitegevusega võivad kaasneda pöördumatud vead, mis rikuvad nii eine kui meeleolu.
Tuleb välja, et ka kõige lihtsama argitegevusega võivad kaasneda pöördumatud vead, mis rikuvad nii eine kui meeleolu.
Arvatakse, et pasta või makaronide keetmisel on kõige olulisem keeduveele soola lisamine. Tegelikkuses ei oma see mitte mingisugust tähtsust, kuna valame soola hiljem nii või naa kraanikausist alla. Kui pasta on valmis, võid alles jätta tassitäie tärkliserikast keeduvett, millest võib olla abi kastmete valmistamisel.
Tippkokad leiavad, et kvaliteetse toiduõli lisamine keeduvette on üks naeruväärsemaid asju, mida köögis teha võib. Makarone tuleks keetes aeg-ajalt segada, sedapidi ei kleepu pasta kokku. Õli ei mängi siinkohal küll mingit rolli.
Keedupotis peab alguses olema külm vesi, millel lastakse keema minna. Sellega hävivad kõik vees olevad bakterid. Jah, sa lugesid õigesti, ka kraani- ja joogivees leidub baktereid!