Üks klaas veini ja ma kohtun oma esivanematega! Ehituse viimane sõna tekitab netirahvas kahetisi tundeid

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Internetis levivad kaadrid hõljuvast trepist tekitavad ühteaegu nii põnevust kui õudu.

Twitteri kasutaja Ren (@rottengirl) tekitas hiljaaegu suure poleemika hõljuva trepi üle. 21. sajandi arhitektuuri üks musternäidiseid jätab netirahva osalt külmaks, osalt keeletuks. 

Palju kõlapinda saanud postitusele lisandus mõned päevad hiljem hõljuva trepi lõppversioon, mis tundub silmale mõnevõrra ohutuma ja terviklikuma lahendusena. 

Netirahvas, kelle meelest näeb trepp ulmeline välja, murrab pead selle ohutuse ja otstarbekuse üle. Paljud usuvad, et lastega peredes või eakate inimeste kodudes võib taoline trepp surmalõksuks osutuda. Paljud seadsid kahtluse alla ka trepikonstruktsiooni ohutusnõuetele ja -standarditele vastavuse.

«Huvitav, kui suure peapõrutuse ma saan, kui hommikul kell kolm piima järele minnes neil komistan,» mõtiskles üks Twitteri kasutaja. «Üks klaas veini ja ma kohtun oma esivanematega,» naljatles teine vastu.  

«Mulle tundub, et ma astun kaks sammu, komistan, kukun pea ees alla ja saan viilitatud kui delikatessliha. See on takistusrada, mitte trepp,» leidis veel üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles