SÄÄSTA AEGA ⟩ 5 nippi, kuidas kodu kiiresti korda saada

, Teemaveebide suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kujuta ette järgmist stsenaariumi. Kell on kuus õhtul, oled päev läbi tööd teinud ning koju jõudes avastad, et pesu on pesemata, prügi vajaks välja viimist ning köögis on mustade nõude hunnikud. Samal ajal tead, et pead hommikul vara ärkama ning tuju koristada on nullilähedane. Selleks, et oma elu lihtsamaks teha on võimalik antud nõuandeid järgides aega kokku hoida.

Ajaraamistik

Sea endale ajalimiit ning pea sellest kinni. Koristamine läheb ladusamalt kui sul on kindel ajaraamistik, kirjutab väljaanne Counrty Living. 

Kindel süsteem

Koristamisel lähtu põhimõttest, et tee sama tüüpi koristustööd järjest kõikides tubades ning seejärel liigu teist tõõpi koristustööde juurde. Näiteks võta igast ruumist tolmu ning seejärel liigu edasi põrandate pesemiseni.

Väldi rasva

Hoia ahi puhtana, kasutades küpsetamisel küpsetuspaberit või fooliumit. Nii väldid olukorda, kus ahjuplaat ning ahi on kaetud rasvaga ja säästad koristamisele kuluvat aega.

Usalda masinat

Pese väiksemaid esemeid (nõude-) pesumasinas. Nii hoiad kokku aega, mis kuluks asjade käsitsi pesemisele.

Nutikas pesupesemine

Säästa aega triikimise pealt. Pese pesu madalama tsentrifuugiga ning riputa see kuivama. Nii vädid vajadust rõivaid hiljem triikida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles