Skandaal! Kas Paddington pani kuningannalt tõesti lusika tuuri?

Kodu.postimees.ee
Copy

Armastatud lastekirjandustegelast Paddingtoni kohta levitatakse kuulujutte, et karumõmm näpsas kuningannaga Buckinghami palees teed juues hinnalise lusika.

Kuninganna Elizabeth II troonil olemise juubeli pidustuste üheks tipphetkeks, oli videoklipp, kus näidati kuningannat Paddingtoniga teed joomas. Peale tähtsat sündmust ilmus aadressi 32 Windsor Gardensi kööki tundmatu teelusikas, tegemist on karu koduga, mida ta jagab perekond Brownidega, kes ta enda juurde elama võtsid. Peale lusika avastamist, oldi kiired süüdistama, et see on Buckinghami paleest varastatud. Poleks see ju esimene kord, kui Paddingtoni on süüdistatud mõnes varguses. 

Kahtlusi tekitanud teelusikat märkas esimesena Hugh Bonneville, kes mängib filmides «Paddington» kui ka «Paddington 2» pereisa Henry Browni. Ta säutsus Twitteris: «Hmmm Paddington Bear, 32 Windsor Gardensi köögisahtlis on tundmatu teelusikas....ideid?»

Paddington, süütu nagu alati, eitas igasugust seost poleemikat tekitanud lusikaga, vastates Bonnevillele: «Kahjuks ei tea. Proua Bird soovitas, et te võiksite küsida Simon Farnaby käest.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles