Kaasmaalased õpetavad, kuidas seianst koledaid kriipse maha saada

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Redditisse tehtud postituses arutatakse, kuidas seinale tekkinud kriipsudest lahti saada.

Valgele seinale on koledad kriipsud ja muud plekid kiired tekkima. Neist vabanemine on aga üsna tüütu tegevus. Õnneks on kaasmaalased omavahel jaganud häid nippe, kuidas probleem lahendad.

Kasutaja oliv_la soovitab kriipsude eemaldamiseks kasutada kustutuskummi, mille alla kommenteerib Neitsi, et vähemalt tapeedi peal oleva kriipsu võtab see ilusti maha. 

Kavalkasutajanimi soovitab aga sein üle värvida või probleemse koha peale maal või pilt riputada. Nagu kirjutab beebik6rv, võib viimane variant aga kentsaka olukorra tekitada: «Ma kujutan ette, kuidas kriips on umbes 15 sentimeetrit põrandast ja siis seal madalal ripub suur uhke maal.»

Control96 õpetab, et esmalt tuleb kriipsu veega pesta ning siis Cif Cream Original pesuvahendiga. Leidub ka teisi kodukeemiaga seotud soovitusi. Näiteks kirjutab riprie, et ajateenistuses tehti esmalt seebivaht ning hambaharjaga õrnalt harjates pesti kriipsud seinast maha.

Kasutaja RSIAIADRO läheneks probleemile loominguliselt ja joonistaks kriipsule juurde. Õnnetusest saab teha kunstiteose!

Veel õpetab verekoer, et teda on aidanud majapidamispaber, vesi ja vedelseep, kuid lisab, et tänapäevaste kortermajade toad on värvitud imeõhukese värvikihiga, mistõttu on sellised kriimud kerged tulema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles