Kui üks me esikokkasid Vladislav Djatšuk uue söögikoha käima lükkab, pole kahtlustki, et latt on kõrgel.
Djatšuki peakokkamisel alustanud Tchaikovsky noppis aastaid kokandusauhindu ja jõudis äsja Michelini restoranijuhi soovitatud söögikohtade nimekirja. Praegu juhatab mees vägesid Mon Repos’s ja Pärises, mis mõlemad on kantud prantsuspärasest brasseriilikust vaimust. Esimeses, samuti Michelini soovitusega märgistatud kohas annab tooni sõjaeelse Kadrioru hõng, teine viib rohkem Pariisi kohvikute-bistroode radadele, nagu ka hiljuti Rotermanni kvartalisse ilmunud Orangerie. Neljas, kõige uuem Djatšuki dirigeerimisel Kadriorus uksed avanud kohvik-restoran Bacio – itaalia keeles suudlus – keskendub Itaalia maitsetele, rännates risti-rästi üle saapamaa. Kuid ei midagi hullupööra peent, nagu võiks järeldada paigas varem tegutsenud restoranist lakke jäänud baroksetest lühtritest või kulladekooriga toolidest. Mis, tõsi, on üsna itaallaslik.