:format(webp)/nginx/o/2022/06/13/14622800t1h9f5e.jpg)
Supi keetmine ei pea võtma pool päeva! Maitsev ja soodne läätsesupp, on ideaalne lahendus kiirele nädala algusele.
Supi keetmine ei pea võtma pool päeva! Maitsev ja soodne läätsesupp, on ideaalne lahendus kiirele nädala algusele.
Vaja läheb:
Tee nii:
Esmalt tükelda sibul ja porgandid väikesteks tükkideks ning lükka need lõikelaualt suurde supipotti koos õliga. Prae neid kahte, kuni mõlemad pehmeks või vähemalt pehmemaks muutunud ning lisa tomatipasta, et ka see läbi kuumutada. Järgmisena kalla potti 1,5 liitrit vett ning lisa kaks köögiviljapuljongi kuubikut. Järgmisena kalla potti purustatud tomatid ning läätsed (poolitatud punaseid läätsi ei pea üle öö vees leotama!).
Kata pott kaanega ning lase sel rahulikult vähemalt tund podiseda. Supp on valmis, kui läätsed on muutunud pehmeks ning osa neist lausa leeme lahustunud. Kerge vaeva ja kuluga supp ongi valmis! Serveeri rammusa hapusaia viiluga.