PILTUUDIS ⟩ Kumb meist loll on? Nõmme korteripakkumine on rahva taas sumisema pannud

Kodu.postimees.ee
Copy
Uusarendus Nõmmel.
Uusarendus Nõmmel. Foto: KV.EE

Redditi foorumikeskkonnas arutletakse Nõmme kinnisvarapakkumise üle, mis paistab lausvaledele faktidele üles ehitatud. Vaatame, mis netirahval öelda on!

2021. aastal valminud majas asuv ühetoaline korter paistab esmapilgul kui iga teine. Koduotsijaid ärritab aga korter kirjeldusse märgitud «Nõmme mändide all» loosung, mis pakkumisele peale vaadates lausvalena paistab.

«Männid pole veel jõudnud kasvama hakata,» ütleb kasutaja Scheme-East. 

«Tõelised männid on sõbrad, kelle me teel vaestemajja leidnud oleme,» sõnab Lady_Nevernude.

«See ülemine puidust osa on männipuust,» arvab -Renkz. SupergaybuttStuff leiab aga, et küllap on siis tänaval asuvad elektripostid männipuust tehtud.

Kommentaarides hakkab silma üldine nurin ja meelepaha uusarendustega kaasneva üle. Suurelt ja uhkelt välja reklaamitud arendustel pole reeglina nägu ega tegu ning ülekuumenenud turg paistab tuginevat, kas võltslubadustele või põrmuks vajuvatele õhulossidele. 

«AHHH see tuletab mulle meelde seda «kodu kristiine roheluses» plakatit löwenruhi lähedal. Mitte ühtegi puud pole seal uusarendusel aga mdea … üle tee on park,» meenub kasutajale DefinitelyAlphamale. 

«Männid on seal kusagil pisikesed ja algselt oli planeeritud väike majake, aga ehitaja tegi vea ja tulemuseks suur maja,» täheldab GameplayDude_YouTube. 

«Nõmme arendused vahepeal nii käisidki, et planeeriti väikest majakest, aga kogemata tuli suur kortermaja,» teab dv1510 omakorda rääkida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles