ILUS ALGUS PÄEVALE ⟩ Imejook, mida hommikul esimese asjana juua võiksid

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Briti toitumisnõustaja Aislinn Cambridge'i sõnul on üks imejook, mida võiksime hommikul kohe pärast ärkamist juua. Ilus algus päevale!

«Jooge igal hommikul tass sidruniga vett ja teie keha tänab teid,» rääkis toitumisnõustaja väljaandele RSVP Live. Võlujoogi valmistamiseks piisab poole sidruni mahlast. 

Asjatundja sõnul tagab hommikune imejook energia ja hea enesetunde terveks päevaks. Lisaks niisutab see keha ja alandab vererõhku. 

Sidrunis sisalduv C-vitamiin ja foolhape hoiavad ära ka insuldi tekke. Hommikune sidrunijook mitte ainult ei tugevda immuunsüsteemi, vaid aitab võidelda ka raskemate haiguste ja põletikuga.

Sidrunis sisalduv hape suurendab muide ka sülje tootmist suus, mis omakorda vähendab halba hingeõhku põhjustavate bakterite hulka. Sidrunivesi on seega suurepärane lahendus inimestele, kes ühel või teisel põhjusel halva hingeõhuga kimpus on.

Toitumisnõustaja pani lisaks südamele, et päeva viimase söögikorra ja magamamineku vahele võiks jääda vähemalt kolm tundi, et organism saaks enne puhkust toidu täielikult seedida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles