:format(webp)/nginx/o/2022/06/21/14644902t1h2a20.jpg)
Mida panna õhtul lauale, et seda ka järgmisel päeval süüa saaks? Siin on üks imelihtne tšilliretsept Jamie Oliverilt, mis lahendab selle probleemi.
Mida panna õhtul lauale, et seda ka järgmisel päeval süüa saaks? Siin on üks imelihtne tšilliretsept Jamie Oliverilt, mis lahendab selle probleemi.
Vaja läheb:
Tee nii:
Koori ja lõika bataat ampsusuurusteks tükkideks ning laota need ahjuplaadile. Vala plaadile supilusikatäis oliiviõli ning näpuotsatäis kaneeli, vürtsköömeid ja paprikat. Sega bataaditükid õli ja maitseainetega ning pane 180-kraadisesse ahju 35-40 minutiks.
Järgmisena haki sibul, värske koriandri varred (lehed jäta hilisemaks), tšilli ja paprikad. Pane suur pott tulele ja kalla sinna törts õli. Lisa sibulad, siis koriandri varred, tšilli, paprikad ja ülejäänud maitseained. Prae köögivilju madalal tulel 15 minutit, pidevalt segades.
Lisa potti oad koos vedelikuga ning tomatid. Sega korralikult, kata pott kaanega ning jäta see pooleks tunniks madalal tulel podisema. Poole tunni möödudes lisa ahjus käinud bataat ja koriandri lehed. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri koos riisiga.