Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Krõbe kolmapäev: kiiresti valmiv jaanisuupiste, mis maitseb ka kõige lihamaiamatele

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Jaanilaud vajab katmist, kuid mõtted on otsas. Meil on üks ülilihtsa ja maitsva vahepala idee välja pakkuda – minipitsad!

Minipitsad.
Minipitsad. Foto: Shutterstock

Vaja läheb:

  • Pitsataigna segu
  • Pitsakaste (või meelepärane tomatikaste)
  • Sink
  • Mozzarella juust

Tee nii:

Tee valmis pitsatainas, järgides pakendil olevaid juhiseid, ning mudi sellest pisikesed pitsapõhjad (läbimõõduga umbes 10 sentimeetrit). Laota pitsapõhjad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, kanna iga pitsapõhja peale kastet ning seejärel sink ja riivitud mozzarella juust. Lükka pitsad 200-kraadisesse ahju 8-10 minutiks. Kaunista meelepäraste köögiviljade ja ürtidega. Ülilihtne ja maitsev jaanisuupiste ongi valmis! Sealiha kõrvale on see mõnus vahepala, mis sobib ka kõige lihamaiamatele.

Tagasi üles