Just oma peenra maasikatel on see õige suve maitse, ütleb hobikokk ja toiduentusiast Triinu Võsu.
Maasika-ürdivõi maitseb võrratult ahjusoojal odrakaraskil, aga ka värskel leival ja saial.
Maasika magushapukus sobib enamikku suvesalatitesse.
Just oma peenra maasikatel on see õige suve maitse, ütleb hobikokk ja toiduentusiast Triinu Võsu.
Maasika-ürdivõi maitseb võrratult ahjusoojal odrakaraskil, aga ka värskel leival ja saial.
Maasika magushapukus sobib enamikku suvesalatitesse.
Kes ei armastaks maasikaid! Eriti siis, kui need on omakandi päikeses küpsenud. Eestimaistel, ekstra veel oma aia maasikatel on just see õige suve maitse, ütleb hobikokk Triinu Võsu, kes muu kõrval tähendab oma kodulehel mymum.ee üles ka maasikaretsepte.
Mõistagi sööb kogu pere esimese hooga maasikaid lihtsalt niisama ja palju. Enda peenrakastist võtab ta Sonatat ja Polkat, mõlemat on hea aiast otse suhu või toidu sisse pista. Et metsas maasikal pole ta ammu juhtunud käima, asendab koduaias metsmaasika õrnmõrkjat maitset sellega küllalt sarnane kuumaasikas.