Internetist põrandamopi tellinud mees soovib, et ei oleks napsuse peaga veebibrauserit avanud

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inglise mees George Baxter jagas netirahvaga oma hiljutist ostuprohmakat. Tuleb välja, et suurt piinlikkust tundnud mees ei ole oma hädas sugugi üksi.

Purjuspäi põrandamopi ja veeämbri tellinud George soovib, et ei oleks paari joogi järel veebibrauserit lahti teinud. Põrandamoppi ja veeämbrit otsinud mees arvas alul, et oli komistanud elu pakkumise otsa. Maksis ju komplekt vaid 18 naela ehk ligi 20,93 eurot.

Paki kättesaamise järel pidi aga mees häbist maa alla vajuma. Nimelt oli Georgel kahe silma vahele jäänud toote kirjeldus, milles olid kirbukirjas välja toodud ka selle mõõdud, vahendab Daily Star.

Tegu oli lastele mõeldud põrandapesukomplektiga, mis nagu arvata võib, tuleb ka oluliselt väiksemas mõõdus. TikTokis prohmakat jaganud George avastas üsna pea, et pole ainus, kes sedalaadi reha otsa astunud on. 

«Ma olen isegi samasse ämbrisse astunud, mul on nii hea meel, et ma ei ole ainus,» kommenteeris samasse lõksu langenud pereema. «Ma peaksin selle oma lastele ostma, et nad saaksid varakult majapidamistöödega tutvust teha. Hea idee,» naljatles teine. 

«Neil on ka pisike tolmuimeja lastele, see on nii armas,» avaldas veel üks.

@gbvxter I’m really trying to adult #fyp #newhome ♬ original sound - Mossbot
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles