Kadri Raig armastab toitu ja eelistab võimalusel kvaliteeti kvantiteedile. See ei tähenda aga sugugi seda, et ta kasutaks näiteks loomalihast ainult sisefileed. Vastupidi, Kadri köögis tuleb kõik ära kasutada ja igale tükile tuleb leida lihtsalt õige valmistamisviis! Kappi pikemaks ajaks seisma jäänud toiduainetest vabaneb asjatundlik naine nädalase mitteostlemise teel.
Tellijale
TEE JÄRGI ⟩ Eesti toidublogija nädalasest poepaastust: iga järgmise paki tühjaks saamine teeb ebaratsionaalselt palju rõõmu!
Kadri Raig peab ennast ebatüüpiliseks naiseks. Kadri, kellele meeldib kõik toiduga seonduv, on õnnestunud ostuvussõltuvuse fenomenist suure ringiga mööda minna.
«Shoppamine tekitab minus pigem stressi, mitte ei maanda seda. Mulle meeldib küll ilusaid ja uusi asju omada, aga mõte sellest, et ma peaksin kümmet erinevat asja selga proovima tekitab mulle näiteks ainult halle juukseid,»