UUS AJAJÄRK Padise mõisa rajatakse luksuslik butiikspaa

Kodu.postimees.ee
Copy
Padise mõis.
Padise mõis. Foto: Artur Sadovski/Postimees Grupp

Padise on imeline looduskaunis maakoht, mille pärliteks on ürgne linnusemägi, tsistertslaste kloostri varemed ning Padise mõis. Täna tegutseb Padise mõisas hubane 20 numbritoaga mõisahotell ja maitseelamusi pakkuv restoran, mis 2021.aastal pälvis vabalaud.ee poolt läbi viidud küsitlusel Harjumaa parima restorani tiitli.

«Mõisakompleks on mõnus pelgupaik, kus nautida maal olemise privaatsust ja lõõgastuda kaunis luksuslikus mõisamiljöös. Puhkus Padise mõisas saaks olla veel ideaalsem ainult siis, kui meil oleks ka spaa, kus saaks nautida nii sauna-ja veemõnusid kui ka hoolitsusi. Butiikspaa rajamise mõte tekkis üsna vahetult peale mõisa soetamist. Seda enam, et hetkel on ajaloolisse gooti stiilis endise viljaaida näol sobiv hoone härrastemaja kõrval olemas ning ootab uut hingamist,» räägib Mõisa omanik Arno Hirtentreu.

Kõigi eelduste kohaselt valmib uhke butiikhotell 2023. aasta sügisel.
Kõigi eelduste kohaselt valmib uhke butiikhotell 2023. aasta sügisel. Foto: Padise mõis

Väike, kuid erilise arhitektuuriga butiikspaa saab lisaks hoone teisele korrusele ka neli uut luksuslikku numbrituba, 2 juuniorsviiti ja 2 superior tuba. Arendustegevuste eesmärk on luua oma klientidele terviklik turismitoode, mis vastaks ka välisturistide kõrgetele nõudmistele ning tõstaks kompleksi atraktiivsust ka väljaspool suvehooaega.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis juba sügisel 2023 on kõigil võimalik hubase butiikspaaga tutvuma minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles