Toidublogi kahvliga.ee autor Kadri Raig jagab superlihtsat pirukaretsepti, mis maitseb hästi nii omaette, kui ka salati kõrvale ja täitsa igaks toidukorraks.
*Suure populaarsuse tõttu taasavaldame 3.06.2022 ilmunud retsepti.
Toidublogi kahvliga.ee autor Kadri Raig jagab superlihtsat pirukaretsepti, mis maitseb hästi nii omaette, kui ka salati kõrvale ja täitsa igaks toidukorraks.
*Suure populaarsuse tõttu taasavaldame 3.06.2022 ilmunud retsepti.
Tegemist on superlihtsa pirukaga, mis ei ole Kadri kinnitusel isegi mitte karjuvalt ebatervislik, sest siia on sisse pandud suur hunnik suvikõrvitsat ning lisaks ka kodujuustu, ehk siis tegemist ei ole puhta süsivesikupommiga.
«Suvikõrvitsa, mis piruka sisse läks, mina sel korral spiraliseerisin, aga kui sul juhtumisi spiraliseerijat olemas ei ole, siis tegelikult jäme riiv sobib täpselt sama hästi. Väga oluline on pärast riivimist-spiraliseerimist suvikõrvits korralikult sisse soolata, vähemalt 10 minutiks seisma jätta ning siis korralikult kuivaks väänata,» soovitab Kadri.
Kadri tegemistel ja retseptidel saab silma peal hoida tema blogis ja Instagramis.