Sibulat soovitatakse küll jahedas kohas hoida, ent päris külmkapimterjal see ei ole.
Tellijale
Lõpp vaidlusel! Väga hea põhjus, miks ei tasuks sibulat külmkapis hoida
Selmet sibul järgmine kord külmkappi visata, hoia seda pigem jahedas, kuivas ja pimedas kohas. Külmiku jaheda temperatuuri tõttu muutub sibulates sisalduv tärklis suhkruks ning sibul võib seepärast kiiremini pehmeks muutuda, kirjutab Express.
Lisaks on sibulal sedavõrd tugev aroom, et see võib külmikus kõigile teistele toiduainetele külge jääda. Kui sul on kodus keeruline leida jahedat kohta, kus sibulat hoida, võid seda samahästi ka toatemperatuuril säilitada, kuid pea meeles, et toatemperatuuril säilib see nädala, mitte kauem. Jahedas peidupaigas säilib see lihtsalt tunduvalt kauem.