PILTUUDIS ⟩ Stuudiokorteri planeering on ilmselt üks naeruväärsemaid, mida näinud oled

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Pexels / CC0 Licence

Austraalia stuudiokorteri kuulutus on sotsiaalmeedias täiesti valel põhjusel lendu läinud. Rahvas ei mõista, miks keegi sellise lahenduse kunagi üldse heaks kiitis. 

25-ruutmeetrine stuudiokorter asub 1892. aastal ehitatud viktoriaanliku ajastu hoones, mis on ühtlasi ka muinsuskaitse all. Avar, valgusküllane ning täielikult möbleeritud viimase korruse korter jätab aga oma planeeringult soovida.

Milles siis konks?

Stuudiokorterist, mis muidu paistab kui iga teine, leiab nimelt kööki paigaldatud dušikabiini. Privaatseteks toiminguteks mõeldud kabiinil on valdavalt läbipaistvad seinad, jättes kujutlusvõimele ülivähe ruumi. Stuudikorterit vahendav maakler Rachel Lawrie väidab aga, et korteris vastab kõik eeskirjadele. Dušikabiini seinad on tema sõnul matid ja karastatud klaasist. Kodu- ja sisustusportaal Apartment Therapy kirjutab, et isevärki korteri eest küsitakse 270,25 eurot nädalas. Võta nüüd näpust.

Tuhandetele koduotsijatele silma jäänud pakkumine on tänu sotsiaalmeediale nüüd lumepalli kombel veerema läinud. Inimesed ei usu oma silmi ning leiavad, et tegu on ehitusnormide ja -standardite rikkumisega. 

«Iga ruum, milles on kas tualett või vann, peab võimaldama elanikule privaatsust,» kommenteeris üks. «Üürikriis süveneb. Ma tahaks öelda, et see on naljakas, aga te ju teate ise ka, et ei ole,» nentis teine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles