PILDID Kunstnik Eveli Varik müüb kodu: see on mulle väga armas, enda kätega tehtud

Madis Kartau
, reporter
Copy
Eveli Varik.
Eveli Varik. Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Scanpix

Mõni kodu väärib muuseumi tiitlit ning kunstnik Eveli Variku oma langeb täpselt sinna kategooriasse. Nüüd ootavad Varikut ees uued väljakutsed heade mõtete linnas ning kunstnik on pikaaegse kodu müüki pannud.

«Olin üheksa aastat Rakvere Teatri peakunstnik. See on iga kaheksa aasta tagant uuesti valitav töökoht. Koroonaviiruse tõttu lükkus valimine aasta edasi,» räägib Varik, miks ta Rakverega hüvasti jätab. «Kodu tekkiski tänu töökohale. Nüüd, kus otsustasin edasi liikuda ja teine kodu valmimas, panin Rakvere elamise müüki. Lähen Tartusse, sest uus töö on just siin linnas.»

«Jään igatsema kodu ümber olevat keskkonda – Rakvere vanu parke, imelisi jõepaisusid, koos vanade puudega. See kodu on mulle väga armas, enda kätega tehtud,» lisas ta.

Kahetoalises korteris on ruutmeetreid 41,8 ning elamine ise asub 1948. aastal ehitatud hoone esimesel korrusel. Korteri juurde kuulub maalapp ja lillepeenar ning lausa kuus panipaika, millest kaks on puukuurid, kolm koridoris olevad panipaigad ning keldriboks.

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIN!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles