Vaata, milliseid söögikohti Eestis soovitab Michelini tunnustuse saanud noor kokk

Triin Brigitta Heidov
, Teemaveebide suvereporter
Copy
Janno Leppik
Janno Leppik Foto: Laura Kallasvee

Äsja Michelini noore koka tunnustuse pälvinud Janno Leppik jagab enda suurimaid maitseelamusi, soovitusi ja isegi ühte retsepti enda uuest restoranist.

Janno Leppik sai sel aastal premeeritud Michelini noore koka tunnustusega. Tallinna gurmaanidele on ta hästi tuntud tänu oma tööle Lee restoranis ja Lore bistroos. Koos enda äripartneri Kristjan Peäskega avas Janno Viru toidutänaval Freya Foodbari. Seal valmib tuntud koka lubadusel tervislik ja maitsev toit vähem kui kahe minutiga. Janno käe alt väljunud brokoli maitseb isegi kogenud telegurmaanile Marko Reikopile.

Janno räägib aga meile enda maitseelamustest ja soovitustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles