PILDID ⟩ Koplis müüakse nii vinget maja, et seda lausa peab oma silmaga nägema!

Kodu.postimees.ee
Copy
Maja Koplis.
Maja Koplis. Foto: KV.EE

Koplis müüakse maja, mil idüllilise suvila hõng. Kaunis ja võluvalt boheemlaslik kodu Tallinna ühes kiiremini arenevas linnaosas, kus põimuvad erinevad sajandid ja kultuurid.

Maja asub vaiksel Maleva tänaval, mis on roheline koht, kus ümberringi eramajad. Hommikul saab ärgata kukelaulu saatel, joosta paljajalu murul ning oma vabapidamisel kanade munadest omletti valmistada. Tõeline Kopli idüll!

Maja Koplis.
Maja Koplis. Foto: KV.EE

Eramus on kõrged laed, palju loomulikku valgust ja avarust. Siselahenduses on vana ja uus leidnud sobiva kooskõla. Põrandad on osaliselt vahetatud ja soojustatud. Sooja teeb ahi, mille ees pimedatel õhtutel mõnus lesida.

Maja Koplis.
Maja Koplis. Foto: KV.EE

Esimesel korrusel asub esik, elutuba, magamistuba, köök, vannituba, sahver ning pääs terrassile. Teisele korrusele jääb teine magamistuba, koos suure garderoobiga. Lisaks on pööningu alla veel üks tuba võimalik ehitada. 

Maja Koplis.
Maja Koplis. Foto: KV.EE

Maja asub 1596 ruutmeetri suurusel kinnistul ning on ehitatud 1936. aastal praeguse omaniku vanavanaisa poolt. Hoones endas on ruutmeetreid kokku 110, mille sisse pole arvestatud pööningut ega keldrit. 

Foto: KV.EE

Kõrghaljastatud kinnistul, kus võimalik mõnusalt aega veeta grillides või niisama õues viibides, on suur ja uhke pärn, kaks kaske, kuusk, lillepeenrad ja kümme viljapuud. Olemas kaev kastmisvee jaoks.

Maja Koplis.
Maja Koplis. Foto: KV.EE

Vana kuuri asemele on paigaldatud moodulmaja, mille saab soovi korral teisaldada. Lisaks on krundil puukuur ja aasta tagasi ehitatud terrassiga saunamaja, kasvuhoone ning väike kanamaja.

Saunamaja.
Saunamaja. Foto: KV.EE
Maja Koplis.
Maja Koplis. Foto: KV.EE

Müügikuulutusega saab lähemalt tutvuda SIIT.

Copy
Tagasi üles