VAATA PILTE! ⟩ Ameerikas müüakse maja, mille köögis on kaks kasutuses olevat vangikongi

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Vaata allpool milleks praegu vangikonge kasutatakse
Vaata allpool milleks praegu vangikonge kasutatakse Foto: Shutterstock

Kas sind huvitab ebatavaline kinnisvara? New York Posti andmetel pandi Ohios müüki mõis, kus on kaks vangikongi.

Väljastpoolt näeb see suur elumaja välja nagu harjumuspärane luksusmaja. Kuid seespool ootavad seal hoopiski erakordsed üllatused. 

Selles majas on lausa kaks vangikongi. Nüüd, kui maja on müügis, selgus ka, et trellitatud kartserid jäävad järgmise omaniku jaoks majja sisse. 

«Kogu oma karjääri jooksul pole ma kunagi midagi nii hullumeelset näinud,» ütles Superior Plus Kinnisvaramaaklerite esindaja Ryan Stackhouse, kes oli šokeeritud, nähes maja pakkumist. Kuna TikTok aitas kaasa majamüügi kuulutuse pöörasele levikule, on maakleri telefon pidevalt punane. Kui algselt oleks võinud arvata, et sellise pikantse lisaga maja on keeruline müüa, siis selgus, et läks hoopis vastupidi. «Meid on vaatamissoovidega üle ujutatud,» muljetas Stackhouse.

Mis on hinnaks? Mõõdukas 275 000 eurot.

Stackhouse'i sõnul tuli paar ümbertöödeldud puuri lähedal asuvast Alleni maakonna vanglast, kus nad hoidsid kunagi kurikuulsat gangsterit John Dillingerit. «Selle kodu algne omanik oli suur John Dillingeri entusiast ja ta suutis osta need vangikongid, kus Dillingerit väidetavalt hoiti,» ütles Stackhouse.

Kongid on praegugi kasutuses

Maakleri sõnul on kongid praegugi täiesti kasutuses. «Iga kord, kui praeguseid elanikke külastan, panevad nad oma koerad sinna kinni, et nad mulle või teistele külalistele peale ei hüppaks.»

Kahekorruselise hoone pindala on umbes 600 ruutmeetrit. Lisaks vangikongidele on seal mullivann, saun, bassein ning mängude tuba. Lisaks muidugi neli magamistuba ja neli vannituba, teine köök, elutuba selle juurde kuuluva terrassiga ja kahekohaline garaaž.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles