/nginx/o/2022/07/22/14711248t1h1192.jpg)
Maasikahooaeg hakkab lõppema, kuid veel ei ole kõik. Nautimaks neid magusaid mammusid, on meil välja pakkuda üks limonaadiretsept.
Maasikahooaeg hakkab lõppema, kuid veel ei ole kõik. Nautimaks neid magusaid mammusid, on meil välja pakkuda üks limonaadiretsept.
Vaja läheb:
Tee nii:
Võta väike pott ning kalla sinna suhkur ning 250 ml vett. Sega korralikult ning lase suhkruveel keema minna. Seejärel alanda lülita pliit välja ja lase tekkinud siirupil jahtuda.
Järgmisena pane maasikad köögikombaini või kannmikserisse ning lisa 250 ml vett ning mikserda kuni tekib püree. Suru see läbi sõela, et tahked osad eemaldada.
Edasi ei jäägi muud, kui limonaad kokku panna! Võta suur kann ning kalla sinna siirup, maasikapüree, sidrunimahl ja üks liiter vett. Serveeri jääga täidetud klaasi ning kaunista piparmündilehtede ja maasikatega.