Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

NÄDALA RESTORAN Kolme Sõsara restoran: toiduseiklus kurgikaaviari, aasalillede ja leedriõitega

Olen kolmel õel mitu aastat salaja silma peal hoidnud ja oodanud võimalust nende käte alt tulnud maitsekunsti proovida. Lõpuks Lüllemäele Kolme Sõsara restorani jõudes oli ainus kahetsus, et kõik mulle kallid inimesed kaasas polnud. Sest selliseid pilvekohevaid elamusi leiab nii harva, et need tahaks sügavale südamesse jätta.

Kolme Sõsara restorani ees ei ole punast vaipa. Seda asendab hoopis looklev maantee läbi Lõuna-Eesti imelise looduse. Tatrapõllud ja seenemetsad, lambakarjad ja õitsvad heinamaad. Parim sissejuhatus ja suunaviit algavale õhtusöögile, mis jätkub ka restorani uksest sisse astudes. Väga orgaaniliselt on kollasesse majakesse asetatud lauad-toolid 12 inimesele, vaasides on põllulilled ja lahtised aknad avanevad külatänavale.

Tagasi üles