Paprika või päevalill? Lidlist kurgiseemned ostnud Annely peenras kasvavad arusaamatud taimed

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Mis siin kasvab?
Mis siin kasvab? Foto: Erakogu

Annely on endale kogu täiskasvanuelu peenardes aiasaaduseid asvatanud ja tunneb enda meelest seemneid päris hästi. Sel suvel on tal aga aias peenratäis üllatusi, mida ta seni tuvastadagi ei oska. 

Eestlanna postitas lustaka pildiloo sotsiaalmeediasse, kus palus abi taimede tuvastamiseks. Soomest Koivukylä Lidl-ist ostetud kurgiseemned külvas ta peenrakasti nagu kord ja kohus ja jäi taimekeste tärkamist ootama. Nüüd on taimed täies elujõus ja vohavad kõrgusesse kasvada, aga vähemalt enamus neist ei paista kurgitaimede moodi välja. 

Kommentaarides on pakutud enim päevalille, paprikat ja erinevaid tšillisid, humalat ning füüsalit. Ühe naise terav silm tabas foto ühes nurgas ka kurgikese. 

Mis on pildil?
Mis on pildil? Foto: Erakogu

Muidugi on võimalus, et Annely kurgiseemned ei läinudki idanema ja peenras kasvab mujalt sinna lennanud seemnete Tootsi peenar või on jäänud midagi varasemast ajast mulda. Kahtlustati ka linnukesi ja räägiti põnevaid seiku, mis kellelgi seemnetega juhtunud on. 

Ühe kommenteerija naabritädi külvas turult ostetud muruseemne surnuaeda hauaplatsi äärtesse, lootes saada sealt tihedat muru. Suur oli proua hämming, kui muru asemel hoopis erkroheline ja krõmps lehtsalat lokkama hakkas. 

Kas sina tunned ära, mis Annelyl kurgi asemel kasvab? Ja kas on sinul mõni lustakas lugu taime- või seemneäpardustega? Jäta siia kommentaar või saada meile kiri kodu@postimees.ee 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles