PARADIIS Haapsalu külje all müüakse mõnusat suvilakompleksi, mis maksab vähem kui kahetoaline Lasnamäe korter

Kodu.postimees.ee
Copy
Suvila.
Suvila. Foto: KV.EE

Haapsalu külje alla müüakse imelist nelja suvemajaga kompleksi.

Suvila asub Salajõe külas, mis on kauni Silma looduskaitseala serval, vaid 15-minutilise autosõidu kaugusel Haapsalust. Kaugele ei jää ka kuulus Roosta rand, mis on teadupärast populaarne surfarite keskus koos päris oma surfibaariga. 

Suvila.
Suvila. Foto: KV.EE

Kompleks koosneb kahest elumajast, saunamajast ja aidamajast. Lisaks asub kinnistul puukuur ning vana kuivkäimla. Esimeses, 20 ruutmeetri suuruses majakeses on magamistuba ja vannituba. Teises majakeses on köök ja vannituba. 

Suvila.
Suvila. Foto: KV.EE

Mullivanniga saunamajas on avar eesruum, pesuruum ja puukerisega leiliruum. Aidamajas on kaks korrust, millest ülemine on muudetud magamistoaks ning alumisel otsest eesmärki ei olegi – selle saab ise välja mõelda.

Suvila.
Suvila. Foto: KV.EE

Kõigis hoonetes on olemas elekter. Vesi ja kanalisatsioon on viidud kõigisse majadesse peale aida. Vesi ise tuleb kuue meetri sügavusest salvkaevust, kuhu on paigaldatud pump. Aastaks 2024 on vallal plaan viia kinnistuni veevärk.

Suvila.
Suvila. Foto: Shutterstock

Kui otsid endale natuke teistmoodi suvilat, siis ehk leiad selle endale siit. Huvitundjad saavad müügikuulutusega lähemalt tutvuda SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles