![Artikli foto](http://f10.pmo.ee/K8QJXIBkPmeOL6hJ5LM_a7LEDrM=/1442x0/filters:focal(379x279:567x478):format(webp)/nginx/o/2022/08/02/14735046t1h4da1.jpg)
Kas teadsid, et hakkliha sulatamisel tuleb ettevaatlik olla, sest vale sulatusmeetod võib toidu rikkuda? Halvimal juhul võib see isegi toidumürgituse tekitada.
Kas teadsid, et hakkliha sulatamisel tuleb ettevaatlik olla, sest vale sulatusmeetod võib toidu rikkuda? Halvimal juhul võib see isegi toidumürgituse tekitada.
Sea-, veise ja kanahakkliha on eestlaste seas populaarne tooraine, mida paljud ostavad mitu pakki korraga. Tavaliselt pannakse suurem kogus liha sügakülma, et seda sealt siis vajadusel võtta ja sulatada. Hakkliha sulatamisel tasuks aga paar olulist reeglit kõrva taha panna.