Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

TASUB TEADA Kas riisigaletid on ikka nii süütud suupisted, kui arvatakse?

Copy
Artikli foto
Foto: Shutterstock

Riisikoogid on tervisliku toitumise viljelejate seas väga populaarne suupiste. Kõik, kes otsivad alternatiivi kartulikrõpsudele ja kreekeritele, sirutavad käe riisigaleti poole, mis on üsna madala kalorsuse ja naatriumisisaldusega. Toitumisnõustajad paljastavad, kas tegemist on tõepoolest nõnda tervisliku toidupalaga.

1. Veresuhkur tõuseb

Isegi kui valid naturaalsed riisigaletid, koosnevad need peamiselt süsivesikutest ning neis pole eriti kiudaineid. Kui sa ei lisa galetile valku ega rasva, lendab veresuhkur kiiresti üles, eriti kui sööd suurema portsu või näiteks šokolaadiga varianti.

Tagasi üles