Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Eesti toidublogija avaldab toiduained, mis tal sahvris iga kell olemas on

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kahvliga toidublogi autor Kadri Raig kvaliteetse tooraine arvelt kokku ei hoia. Toidunautleja avaldab toiduained, mis tal külmikus või sahvris alati olemas on. 

Kadril toitu investeerimisest kahju ei ole. Kvaliteetne tooraine on naise jaoks tähtsamast tähtsam ning see kajastub ilmekalt ka tema toidulaual. «Tegelikult arvan, et paljud toiduained on meil hoopis liiga odavad,» tõdeb Kadri.

Millised on aga need toiduained, mis gurmaani sahvris alati esindatud on?

Kuivained jahust ning paarist erinevast riisisordist kuni läätsede ja ubadeni,, kindlasti erinevaid pähkleid. Ube-kikerherneid peaaegu alati ka konservina. Konservidest veel kookospiima, tomatihoidiseid. Hunnik maitseaineid, kastmeid, äädikaid, õlisid jne. Juba puhtalt nendega saab Kadri kinnitusel väga palju toite teha.

Tagasi üles