:format(webp)/nginx/o/2022/08/09/14748124t1ha5de.jpg)
Kahvliga toidublogi autor Kadri Raig kvaliteetse tooraine arvelt kokku ei hoia. Toidunautleja avaldab toiduained, mis tal külmikus või sahvris alati olemas on.
Kahvliga toidublogi autor Kadri Raig kvaliteetse tooraine arvelt kokku ei hoia. Toidunautleja avaldab toiduained, mis tal külmikus või sahvris alati olemas on.
Kadril toitu investeerimisest kahju ei ole. Kvaliteetne tooraine on naise jaoks tähtsamast tähtsam ning see kajastub ilmekalt ka tema toidulaual. «Tegelikult arvan, et paljud toiduained on meil hoopis liiga odavad,» tõdeb Kadri.
Kuivained jahust ning paarist erinevast riisisordist kuni läätsede ja ubadeni,, kindlasti erinevaid pähkleid. Ube-kikerherneid peaaegu alati ka konservina. Konservidest veel kookospiima, tomatihoidiseid. Hunnik maitseaineid, kastmeid, äädikaid, õlisid jne. Juba puhtalt nendega saab Kadri kinnitusel väga palju toite teha.