Naine leidis McDonald'si burgeri vahelt midagi, mis ei pidanuks seal olema

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Iiri naise tellitud kanaburger ei olnud päris see, mida ta oodanud oli.

Iiri naise üllatus oli suur, kui MacDonaldsist tellitud kanaburgeri vahelt vaatas talle vastu kollaseõieline lilleke. Majoneesiga kaetud õis meenutas naisele võilille, vahendab New York Post. 

Kaamerasilmale püütud videos asetab iirlanna õikese karbi seinale, et selle pungad veelgi ilmekamalt esile tuleksid. Naise jagatud video on teeninud praeguseks üle kahe miljoni vaatamise. Netirahvas ei suuda kõnealusel teemal paraku üksmeelt leida.

Leidub palju neid, kelle arvates on naine lillekese ise burgeri vahele paotanud, samamoodi leidub ka neid, kelle arvates on MacDonald's nüüd iirlannale tasuta lõuna võlgu.

«Ma töötan MacDonalds'is, uskuge mind, see ei saa võimalik olla,» kaebles üks. «Ka mina töötan MacDonald'si restoranis ja kinnitan, et see on valejutt,» kinnitas veel teinegi.

«McDonalds'is on kõik kontrollitud, ka mulle tundub, et see lilleke on sinna vahele pandud,» täheldas veel üks. 

Kommentaarides hakkavad silma ka mõned naljaninad. «See on umbroht, restoranil sai ilmselt salat otsa, naljatles üks. Ikka parem kui mõni putukas või tükk plasti,» parastas veel üks. 

@wright1240 Flowers in chicken legend meal looks lovely so it does #mcdonalds #reels #ladbible #foryou #foryoupage #viral #comdey #comdey #funny #summer #fyp @jodieneill6 ♬ original sound - wright1240
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles