McDonald’s toob koostöös Baltikumi ägedate toidublogijatega menüüdesse unikaalsed gurmeeburgerid

Kristina Kostap
, kodu.postimees.ee tegevtoimetaja
Copy
Eestist pärit toidublogijate seltskond Näljane Nelik.
Eestist pärit toidublogijate seltskond Näljane Nelik. Foto: Erakogu

Esmakordselt teeb McDonald’s® restoran üheaegselt koostööd erinevate Baltikumi toidublogijatega Eestist, Lätist ja Leedust, et tuua kolme riigi menüüdesse erakordsed gurmeeburgereid. Originaalsed retseptid spetsiaalselt McDonald’s Maestro™ burgerite jaoks mõtlesid välja toidublogijad Näljane Nelik (Eesti), Anna Birmane (Läti), tuntud kui ka Anna Panna, ning kokk Gian Luca Dermaco (Leedu).

«uhtiva restoraniketina otsime alati uusi viise, kuidas üllatada oma külalisi ja pakkuda neile maitseelamusi, mis on saadaval ainult McDonald's restoranis. Suure põnevusega pakume tänasest oma menüüdes uusi Maestro burgereid, mis on loodud koostöös Eesti, Läti ja Leedu tuntud toidublogijatega ning mille tulemuseks on unikaalne maitse, mis peegeldab igale Balti riigile omast temperamenti,» ütles McDonald’s restorani Baltimaade peadirektor Vladimir Janevski.

Uued Maestro burgerid ühendavad endas MacDonalds'i kõrge koostisainete kvaliteedi, burgerite valmistamise oskuse ning blogijate meisterlikkuse ja kohaliku asjatundlikkuse.

Eestist pärit toidublogijate seltskond Näljane Nelik, kuhu kuuluvad Kertu Rattus, Rasmus Õisma, Susann Kõomägi ja Marleen Valdmaa, on koos Läti ja Leedu blogijatega loonud kaks originaalset retsepti – Maestro burger veiselihaga ja kanaga.

«Koostöö ühe maailma kõige suurema brändiga on väga suur kompliment, eriti, kui seda tehes saame natuke eestlaste maitsete eest kõneleda. Tavaliselt oleme harjunud teiste loomingut maitsma, kuid nüüd on pooled vahetunud – saime ise retseptid luua,» ütles Näljase Neliku liige Susann Kõomägi.

«Meie jaoks oli retseptide loomisel kõige olulisem see, et burgerite vahel oleks palju juustu ja kastet, sest burger ei tohi olla kuiv,» lisas ta.

Maestro veiselihaburgerisse sobitasid Baltikumi toidublogijad tulise veiseliha, cheddari juustu, mahlase toimati, vürtsika jalapeno, salati, rukola, punase sibula, krõbeda kukli ja kordumatu tomati grillkastme. Maestro kanaburgeri puhul valisid toidublogijad koostisosadeks krõbeda kana, Emmentali juustu, tomatit, salatit, rukolat, majoneesikastet, krõbedat sinki ja ekstra maitsvat relish kastet.

Alates tänasest, 10. augustist on uued Maestro burgerid saadaval kõigis McDonald's restoranides – nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles