PILDID Ela Marsil! Kristiine juugendstiilis ohvitseride kasiinohoones peidab end oma kandi üks erilisemaid pärle

Kodu.postimees.ee
Copy
Foto: Lahe Kinnisvara

1926. aastal ehitatud staariaegses hoones on müüa imetabane loft tüüpi korter.

Müügisolev loft paikneb kortermaja esimesel korrusel ning on üldpinnalt 39,8 ruutmeetrit. Korteril on erakordselt kõrged laed, mis ulatuvad suisa nelja meetri kõrguseni. Kahetoaline korter vahetab omanikku 176 000 euroga.

Foto: Lahe Kinnisvara

Kahetoalisest korerist leiab esiku, elutoa, kööginurga, magamistoa, WC ja dušinurga. Korteris on lisaks veel üks panipaik ja garderoob. Korter on müügis piltidel näha olevate esemetega. Majas on sundventilatsioon ja põrandaküte. Lisaks on maja elanikel ühiskasutuses olev panipaik, kus saab hooajalisi esemeid, jalgrattaid, lapsevankreid jms hoiustada. Majas on vägagi mõistlikud kommunaalkulud, jäädes 75 kuni 185 euro piirimaile. 

Foto: Lahe Kinnisvara

1926. aastal ehitatud staariaegne hoone renoveeriti 2017. aastal. Uuenduskuuri käigus pandi iseäranis suurt rõhku detailidele ja maja väärika välimuse taastamisele.

Hoone on silmapaistev mitte ainult väljast aga ka seest – koridorides ja korterites on välja toodud maja ehitusaegset punast telliskivi. Samuti on säilitatud kõrged laed (ligi 4 meetrit), mis annavad korterile nii erilisust ja avarust, kui ka lõputult võimalusi omapäraste ja unikaalsete sisekujunduslike lahenduste näol. Kahekorruselises majas on ühe- ja kahetoalised, eelkõige investoritele mõeldud mikrokorterid ja läbi kahe korruse kõrguvad loftid.

Uuri pakkumise kohta Lahe Kinnisvara koduleheküljelt huvi korral lisaks!

Copy
Tagasi üles