See tõesti toimib! Tiktokkeri plekieemaldusnipp lööb internetis laineid (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Pexels / CC0 Licence

Kes oleks võinud arvata, et nõudepesumasina pesutabletid võivad olla suurepäraseks abimeheks plekkide eemaldamisel.

dTikTokker Chlara jagas hiljaaegu jälgijatega geniaalset plekieemaldusnippi, mis nii uskumatu kui see ka poleks, tõesti toimib.

Chlara rääkis tänaseks enam kui 320 000 vaatamist teeninud videos, et kasutab plekieemaldusnippi igakuiselt. Selleks lahustab ta ühe nõudepesumasina tableti soojas vees ja hõõrub valminud segu potikaane ja köögirätiku abil diivanile. Rätikusse mässitud potikaas muudab Chlara sõnul puhastusvahendi peale kandmise oluliselt hõlpsamaks.

Chlara kinnitab, et vees lahustunud nõudepesumasina tablett on sedavõrd tugevatoimeline, et võid tundidepikkuse küürimise sootuks unustada. Selleks, et tulemus hiljem veelgi veatum ja laitmatum oleks, soovitab ta puhastatud pind kuivamise järel tolmuimejaga üle teha.

«Ma olen sedamoodi plekke eemaldanud juba aastaid,» ütleb Chlara. «Aga ärge unustage, et iga diivan on erinev. Kui soovite seda nippi järgi teha, katsetage kõigepealt mõne teise tekstiili või diivani varjatud ala peal. Vaid nii saate olla kindlad, et teie diivan ei saa puhastamisel kannatada,» paneb tiktokker südamele.  

@charlascleaninghacks 🌸Dishwasher tablet/ Let’s get rid of all the stains & dirt on my sofa 🌸 #cleaning #clean #cleaningtips #charlascleaninghack #charlascleaning #charlascleaninghome #charlascleaninghacks #charlashome #fyp #sofa #diswasher #cleaning #livingroom ♬ Down On Me - Jeremih
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles