Toidublogi kahvliga.ee autor Kadri Raig jagab kuumaks suvepäevaks viie minutiga valmivat kurgisupi retsepti. Rannavormile aitab see ainult kaasa!
KIIRELT JA LIHTSALT ⟩ Jahutav 5 minuti kurgisupp hoiab sind aasta läbi suvevormis
800 g värsket kurki
2 väiksemat küpset avokaadot
0,5 laimi mahl
1 korralik roheline sibul (need alt punased on eriti ilusad)
Soola
Kui soovid, siis kaunistuseks näiteks herneid ja koriandriõisi
- Kui soovid supi kaunilt ära kaunistada, siis alusta sellest, et tõmbad kurgist koorimisnoaga pikad viilud, mille saad hiljem rulli keerata ning avokaadost saab teha näiteks kuulikesed ja sibulast õhukesed rõngad. Või kasuta oma fantaasiat ja tee täpselt sellised kaunistused nagu soovid. Või jäta need üldse tegemata. Supp maitseb ka ilma kaunistusteta hästi.
- Tükelda kõik, mis kaunistusena kasutusele ei lähe jämedalt, viska blenderisse ja surista ühtlaseks.
- Serveerimiseks kalla see kaussidesse ja kaunista sellega, mis enne kõrvale panid või täpselt sellega, millega ise soovid.