PILDID ⟩ Viimsi kasvab! Rannapromenaadi servale kerkivad uued ägedad kortermajad (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Riviera Viimsi uusarendus.
Riviera Viimsi uusarendus. Foto: Endover

Endover rajab Viimsi liivaranna piirile neli uut kortermaja, kus on merevaatega katusekorterid ning katuseterrassid. Haabneeme kinnistutele Kaluri tee 21 ja 23 valmivatesse eksklusiivsetesse elamutesse saavad esimesed elanikud sisse kolida 2023. aasta sügise lõpus.

«Viimsis näeme selget uute korterite defitsiiti ning kahtlemata on see populaarseim Tallinna-lähedane elupiirkond,» sõnas Endoveri juhatuse liige Robert Laud. «Uusi kortereid on Viimsisse viimastel aastatel väga vähe juurde lisandunud ning elamispindade vähene saadavus ajab kogu piirkonna kinnisvara hindasid üles. Ka Tallinna linn on sellel suunal panustanud ja pärast Reidi tee avamist on ühendus südalinnaga muutunud kiiremaks ja mugavamaks,» ütles ta.

«Riviera Viimsi nime kandvad tulevased elamud asuvad sõna otseses mõttes liivaranna ääres. Tegemist on kõige mereäärsemate kinnistutega, kust saab astuda otse hooldatud ja looduskaunisse mereranda. Vahetus läheduses asub Viimsi populaarseim rannarestoran OKO ning kaugel ei ole ka Viimsi keskus SPAde, kaupluste, kino ja kooliga. Tallinna südalinn on vaid 20-minutilise autosõidu kaugusel,» sõnas Endoveri müügiosakonna juht Olari Vokk.

Riviera Viimsi.
Riviera Viimsi. Foto: Endover

Endoveri ja Riviera Viimsi loovjuhi Maarja-Linda Tauri sõnul on Riviera kodud inspireeritud ümbritseva rannamaastiku looduslikust ilust. «Neutraalsed värvid ja kvaliteetsed looduslikud materjalid loovad rahuliku õhkkonna, mille taustaks on lummav vaade merele. Hoonete vahele jääva hooviala maastikuarhitektuur on inspireeritud rannamaastikust ning see seob uusarenduse orgaaniliseks tervikuks oma keskkonnaga,» märkis Taur.

Kõikide korterite juurde kuuluvad avarad rõdud või terrassid suurusega kuni 85 ruutmeetrit, kust paistavad vaated Tallinna lahele ja Haabneeme rohetavale loodusele. Hoonete ehitusel pannakse rõhku kõrgele ehituskvaliteedile ning modernsele ilmele, sest sellesse piirkonda otsib eluaset klient, kes hindab esmaklassilist taset nii sise- kui välisviimistlusel. Kokku 65 korteriga arenduses on kahetoaliste suurus kuni 59 ruutmeetrit ja viietoalistel katusekorteritel kuni 136 ruutmeetrit.

Hoonete vahele rajatakse pargiala ning avar terrass puhkealadega. Enamus parkimiskohti asuvad maa-aluses parklas, kuid panipaigad asuvad korteritega samadel korrustel. Hoonete katustele paigaldatakse päikesepaneelid. Uued hooned asuvad rahulikus eramajade piirkonnas, mille kõrval on hooldatud liivarand mitmete vabaaja veetmise ja sportimise võimalustega. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles